Darülaceze
Haberler
13 Şubat 2024 - Salı
Murat Kurum Darülacezeyi Ziyaret Etti.

Başkanımız Hamza Cebeci, Başkan Yardımcılarımız ve Daimî Heyetimizin eşliğinde Murat Kurum ve ekibini makamında ağırladı. Darülaceze’nin çalışmaları ve tarihi ile ilgili bilgi alan Kurum, ziyaretçi merkezimizde çalışanlarımızla da bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada 129 yıllık Darülaceze’de olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Kurum; ‘’Buradaki samimiyeti, ilgiyi gördüğümüzde ne için Darülaceze tercih ediliyormuş bugün daha iyi anladık. İstiyoruz ki Darülaceze’miz ile birlikte yaşlılarımız için, engelli kardeşlerimiz için, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bu sıcak yuvaları İstanbul'da artıralım.’’ dedi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakmış olduğu büyük ve güçlü Türkiye davasına vurgu yapan Kurum, ‘’Her alanda kendine yeten, üreten, istihdam oluşturan ve bu manada tüm dünyaya meydan okuyan bir Türkiye için İstanbul'umuzun kıymetini hepimiz çok iyi biliyoruz. İstanbul'un 5 yıldır ayaklar altına alınan onurunu, gururunu hep birlikte ayağa kaldıralım.’’ sözleriyle 31 Mart seçimleri için destek ve dua istedi. Kurum, ‘’Ben görev yaptığım süre boyunca nerede bir deprem olsa nerede bir afet olsa oraya koşan, milletimize söz veren, o sözleri de hamdolsun gerçekleştiren bir kardeşiniz olarak buradayım. Şimdi 'Sadece İstanbul' diyerek de bu birikimi İstanbul için, İstanbul'un yarınları için, 31 Mart akşamı itibarıyla vermeye devam edeceğiz.’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Rehabilitasyon merkezimiz ve bahçemizi de gezerek sakinlerimizle bir araya gelen Murat Kurum, sakinlerin el işi çalışmalarını dikkatle inceledi.

Darülaceze sakinlerimizle samimi anlar yaşayan Kurum birlikte şarkı söylemek isteyen bir sakinimizi de kırmayarak kendisine eşlik etti.

Diğer Haberler