Darülaceze
Haberler
20 Aralık 2023 - Çarşamba
Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri Projemiz ile Sign of the City 2023 ödülünü kazandık.

Türkiye’de inşaat ve gayrimenkul sektörünün uluslararası platforma taşınmasını amaçlayan, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışma platformu Gyoder Sign of the City Awards’nin düzenlediği Sign of the City Awards’da Sosyal Yaşam Şehri Projemiz, En İyi Sağlık Binası kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bu yıl 7’inci kez düzenlenen yarışmanın ödül törenine Başkanımız Hamza Cebeci’nin yanı sıra İdare Meclis Üyemiz Fuat Kulaçoğlu, Özel Kalem Müdürümüz Merve Çakır ve Vizzion Mimarlık ortağı Y. Mimar Övgü Hançerlioğlu da katılım gösterdi.

Törende konuşan Jüri Başkanı Dr. Sinan Genim, 2023 yılında 7’inci kez düzenlenen yarışmada, 150 ye yakın başvurunun arasından yalnızca 22 projeye ‘Sign of the City’ ödülünü verdiklerini ifade etti.

Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen törende ödüller ‘En İyi Konut Projeleri’, ‘En İyi Ticari Projeler’, ‘En İyi Hizmet Yapıları’, ‘Kent ve Mimarlık Kategorisi’, ‘Ütopya Proje’ ve ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kategorilerinde dağıtıldı.

Diğer Haberler